pre made fans.jpg

Pre made fans - volyymiripset

Ripsiteknologian uusinta uutta ovat pre made fans-valmisviuhkat. Valmisviuhkat ovat pysyvyydessään huippuluokkaa, kuidut eivät tartu toisiinsa eli viuhka pysyy auki huolimatta siitä mitä teet. Nämä valmisviuhkat ovat monin verroin paremmat verrattuna käsintehtyihin volyymiripsiin! Pituudet, paksuudet ja kaarevuudet katsomme aina asiakkaan mukaan.
Jos ongelmanasi volyymiviuhkojen kanssa on ollut kuitujen “suppuuntuminen”, ovat nämä ihanat ja helpot valmisviuhkat ehdottomasti sinun juttusi!!

ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 3-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.
• Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.
• Koska ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.
• Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.
• Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 3-5 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

hoito-ohjeet

Vain pienet muutokset elintavoissasi ovat tarpeen, että voit nauttia uusista kauniista ripsistäsi. Ripsienpidennyksesi huolellinen hoito ja tarpeellinen varovaisuus varmistavat, että ripsesi pysyvät yhtä kauniina ja näyttävinä kuin ne ovat silloin, kun ripset laitetaan.

Säilyttääksesi ripsiesi optimaalisen ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää, seuraa näitä vinkkejä ja helppoja hoito-ohjeita:
- Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa että liima ehtii kuivua läpikotaisin.
- Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä että ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana.
- Kun ripset ovat kuivuneet, pese ripset päivittäin öljyttömällä silmämeikin puhdistusaineella ja lämpimällä vedellä, kuivaa ripset läpikotaisin ja harjaa viuhkat auki.
- Harjaa ripset varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.
- Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, samoin uimista ja rusketushoitoja ensimmäisten 24 tunnin aikana ripsien laitosta. Tämänkin jakson jälkeen pidä käynnit saunassa, höyryhuoneessa ja rusketushoidoissa minimissä, koska alituinen kuumuus aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.
- Vältä kovia mekaanisia ripsentaivuttajia, ne katkovat luonnolliset että synteettiset ripset.
- Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita kuten silmämeikinpoistoainetta ja mikrokuitutikkuja sekä nukkaamatonta liinaa poistaaksesi varovasti meikin silmän ympäriltä.
- Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.


Päivittäinen hoito: Yleisimmät syyt pidennysten putoamiselle ennen luonnollisten ripsiesi kasvukauden päättymistä ovat: ripsien liiallinen koskettelu, öljypohjaisten tuotteiden käyttö, ripsivärin runsas käyttö, joka vaatii liiallista puhdistamista, sekä toistuva altistuminen kuumuudelle, kuten kylpeminen, saunominen ja ruskettaminen.