ripsipidennykset xtreme lashes.jpg

Xtreme Lashes

Ripsien pidennysten markkinajohtaja ja edelläkävijä. Laadukkain ja turvallisin ripsien pidennys. Muutamassa vuodessa yhdysvaltalainen Xtreme Lashes on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailman. Markkinoiden edelläkävijänä Xtreme Lashes panostaa systemaattisesti tekniikkansa kehittämiseen ja tuotekehitykseen tuoden markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita, joilla alan kovimmat ammattilaiset voivat luoda menestyksekästä uraa ripsien pidennysten alalla. Xtreme Lashes on tunnettu erittäin tarkoista laatuvaatimuksistaan ja on sekä laatutietoisen kauneudenhoitoalan ammattilaisen että parasta laatua vaativan asiakkaan valinta.

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä? Xtreme Lashesin avulla saat kauniit ja helppohoitoiset ripset – ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan! Xtreme Lashes -ripsipidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta - kuten omiltasi, mutta pidemmiltä ja kauniimmilta. Xtreme Lashes -ripsipidennykset eivät ole, kuten perinteiset tekoripset, koska ne istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin ne näyttävät luonnollisilta.

 

Xtreme Lashes -ripsien elinkaari

Oikein laitettuina ja pidettyinä Xtreme Lashes –ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 2-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet.
• Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.
• Koska Xtreme Lashes –ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, Xtreme –ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä.
• Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa.
• Suosittelemme käyntiä ripsistylistisi luona 2-4 viikon välein, jolloin täytetään kohdat, joista ripsiä on näkyvästi pudonnut ja uusia, riittävän pitkiä ripsiä on kasvanut, joihin pidennykset voidaan liittää.

Vain koulutetuilta kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan ammattilaisilta

Xtreme Lashes -ripsienpidennyksiä saavat laittaa ainoastaan koulutetut kauneudenhoito- tai terveydenhoitoalan ammattilaiset. Koulutamme jokaisen opiskelijamme noudattamaan tarkasti tekniikkamme periaatteita, joka takaa turvallisen ja luonnollisen lopputuloksen.  
• Kannattaa huomioida, että väärin laitetut ripsienpidennykset saattavat aiheuttaa ripsien vahingoittumisen jopa lopullisesti siten, etteivät ripset kasva enää ollenkaan. Xtreme Lashes -ripsimuotoilijat on opetettu tekemään ripsienpidennys oikealla ja turvallisella tavalla, jolloin tätä vaaraa ei ole.
• Ripsienpidennysten laittoprosessi on täysin kivuton ja rentouttava. Useimmat asiakkaista nukkuvat ripsien laittoajan. Ripsien laittoon varataan 2 - 2,5 tuntia. Laittoaika riippuu laitettavien ripsien määrästä. Tyypillisesti ripsiä laitetaan n. 85 kpl / silmä, mutta Xtreme Lashes -stylistit laittavat ripsiä niin paljon kuin asiakkailla on omia ripsiä (max 110 ripseä per silmä). Tulos on tällöin erittäin näyttävä ja pitkäkestoinen.

Xtreme Lashes ja turvallisuus

Tuotteemme ovat käyneet laajan tuotekehitysputken ja niitä on testattu vuosien ajan. Emme käytä ns. tupsuja tai liimaa useampia ripsiä yhteen, vaan jokainen ripsi on pidennettynä yksittäinen - kuten omat ripsesi. Oikein laitettuna näistä ripsistä ei voi ulkoapäin nähdä, että ne ovat pidennetyt. Jos ripsienpidennys laitetaan väärin on vaarana, etteivät omat ripsesi kasva takaisin enää uudelleen. On siis tärkeää valita merkki, joka on laadukas. Laadusta kannattaa maksaa myös siksi, että teemme ripset aina täydellisiksi. Jos et muuta toivo, pyrimme pidentämään lähes jokaisen ripsesi (max 110 ripseä), jolloin huoltoväli pitenee jopa 5 viikkoon (jos ripsiä laitetaan esim. 40 kpl, ne saattavat olla erittäin huonokuntoiset jo viikon tai kahden viikon jälkeen).

 

Xtreme Lashes -ripsien hoito-ohje

Vain pienet muutokset elintavoissasi ovat tarpeen, että voit nauttia uusista kauniista ripsistäsi. Xtreme Lashes -ripsienpidennyksesi huolellinen hoito ja tarpeellinen varovaisuus varmistavat, että ripsesi pysyvät yhtä kauniina ja näyttävinä kuin ne ovat silloin, kun ripset laitetaan.

Säilyttääksesi ripsiesi optimaalisen ulkonäön ja pidentääksesi niiden ikää, seuraa näitä vinkkejä ja helppoja hoito-ohjeita:
- Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa että liima ehtii kuivua läpikotaisin.
- Suosittelemme selällään nukkumista ensimmäisenä yönä että ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana.
- Harjaa ripset varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.
- Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, samoin uimista ja rusketushoitoja ensimmäisten 24 tunnin aikana ripsien laitosta. Tämänkin jakson jälkeen pidä käynnit saunassa, höyryhuoneessa ja rusketushoidoissa minimissä, koska alituinen kuumuus aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.
- Vältä kovia mekaanisia ripsentaivuttajia, ne katkovat luonnolliset että synteettiset ripset.
- Älä käytä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita kuten Xtreme Lashes -silmämeikinpoistoainetta ja mikrokuitutikkuja sekä nukkaamatonta liinaa poistaaksesi varovasti meikin silmän ympäriltä.
- Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.
 
Ennen kaikkea, ole varovainen! Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja pidättäydy hieromasta silmiäsi liiallisesti.
Kun Xtreme Lashes –pidennyksesi on huolellisesti laitettu ja huollettu, ne voivat kestää kaksi kuukautta riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat pidennystäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60–90 päivää.


Päivittäinen hoito: Yleisimmät syyt Xtreme lashes-pidennysten putoamiselle ennen luonnollisten ripsiesi kasvukauden päättymistä ovat: ripsien liiallinen koskettelu, öljypohjaisten tuotteiden käyttö, ripsivärin runsas käyttö, joka vaatii liiallista puhdistamista, sekä toistuva altistuminen kuumuudelle, kuten kylpeminen, saunominen ja ruskettaminen.