Mitkä Bootsit?

Air Relax Recovery Boots

Air Relax Recovery Boots

Recovery Bootsit parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista esimerkiksi urheilutreenien, kilpailusuoritusten tai pelien jälkeen. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta. Aikaisemmin kompressiolaitteita käytettiin vain verenkierron ja lymfajärjestelmän sairauksista kärsiville potilaille. Nykyään niin urheilujoukkueet, fysioterapeutit kuin ammattiurheilijat käyttävät Recovery Bootseja tehostamaan harjoittelua ja palautumista ja hoitamaan erilaisia vammoja.


Miksi ne toimivat?

Uusimmat tutkimukset osoittavat, että lymfaterapia nopeuttaa lihaksien palautumista. Lymfaattisella järjestelmällä ei ole vastaavanlaista pumppua kuin  sydän on verenkierrolle. Laskimo- ja lymfakierto eliminoivat maitohappoja passiivisesti, mutta se vie aikansa. Recovery Bootsit matkivat tätä prosessia tuottamalla jalkoihin peräkkäistä puristusta, joka poistaa aristusta ja väsymystä aiheuttavia kuona-aineita. Recovery Bootsien digitaalisesti kontrolloitu ilmanpainesysteemi saa aikaan dynaamisen puristuksen raajoissa, joissa on tyypillisesti huono verenkierto.

Recovery Bootsit:

  • Auttavat kehoa palautumaan mm. urheilusuoritusten, leikkausten ja pitkien lentojen jälkeen.

  • Auttavat urheiluvammojen hoidossa.

  • Tehostavat verenkiertoa.

  • Helpottavat kipua ja vähentävät turvotusta jaloissa.

recoveryboots2.jpg

 

Miksi asiakkaat päätyvät valitsemaan juuri Air Relax Recovery Bootsit?

Markkinoilta löytyy useita eri vaihtoehtoja palautuslahkeiksi alkaen parista sadasta eurosta aina usean tuhannen euron hintaisiin malleihin. Asiakkaamme ovat kartoittaneet useimmiten eri vaihtoehtoja ennen hankintaansa, kuten teimme mekin ennen kuin valitsimme Air Relaxin -lymfabootsit palveluihimme. Mitkä seikat ovat painaneet eniten käyttäjien valinnassa? Listasimme alle tärkeimpiä syitä:

  • Air Relax -pumpussa on kolme pääohjelmaa sekä mahdollisuus vielä lukuisiin kombinaatioihin kun monissa kilpailevissa palautuslahkeissa on ainoastaan yksi ohjelma.

  • Air Relax -pumppu tuottaa tarjolla olevista tuotteista korkeimman paineen, joka on tarpeen kun halutaan voimakas hieronta jalkojen lihaksille lymfaattisen hieronnan lisäksi.

Recovery Bootsit tuovat myös huomattavaa helpotusta monille asiakkaille, jotka kärsivät erityyppisistä oireyhtymistä kuten fibromyalgiasta, MS-taudista tai heikosta ääreisverenkierrosta. Olemme suunnattoman tyytyväisiä kuullessamme, että kivuista tai kroonisesta jalkojen turvotuksesta kärsineet henkilöt ovat saaneet helpotusta Recovery Bootsien avulla.

Suosittelemme maksimissaan puolen tunnin hoitoa kerrallaan. Otathan mukaasi mukavat ja kiristämättömät housut.

15min
15€
30min
25€

Tervetuloa rentoutumaan ja palautumaan!