Radiofrekvenssi

rf laite.jpg

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Hoidon välittömänä vaikutuksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu. Sarjahoidoilla saadaan fibroblast-solujen toiminta aktivoitumaan, jolloin kollageenin muodostus lisään ja iho kiinteytyy.

Suosittelemme 6 - 8 kerran sarjahoitoa näkyvien tuloksien saavuttamiseksi 1 - 2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1 - 2 kuukauden välein.
Hoidon vaikutus kasvaa ajan myötä ja lopulliset tulokset ovat nähtävissä  n. 3 kk kuluessa viimeisestä hoitokerrasta.

Elektromagneettinen hoitopää tuntuu iholla miellyttävänä lämpönä ja moni asiakas nukahtaakin tähän käsittelyyn. Teemme käsittelyn pitkän kaavan mukaan, joten koneellinen hoito on kestoltaan n.45min, jonka jälkeen iholle laitetaan tehoseerumi ja naamio.
Tule kokeilemaan tämä ihana ja tehokas kasvohoito!

 

diatermia / lämpöneulaus

Lämpöneulauksen avulla iholta voidaan poistaa:
- Punoittavia pintaverisuonia ja pistemäisiä verisuonia
- Maksaläiskiä (ei hormonaalisia pigmenttiläiskiä)
- Pieniä varsiluomia
- Yksittäisiä karvoja

Hoito on turvallinen ja varsin nopea. Käsittely kestää hoidettavista alueista riippuen 15-30min. Useimmiten häiritsevät suonet tms. saadaan poistettua kerralla, isommat suonet saattavat tarvita toisen käsittelyn, joka tehdään n.4-6 viikon kuluessa.
Lämpöneulaus on korkeataajuista virtaa, jossa hoitopää hyydyttää hiussuonen niin, että se katoaa epidermistä vahingoittamatta. Tulos on siis pysyvä!


Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja riippuen hoitoalueesta, saattaa iholle tulle pieniä pistemäisiä rupia, jotka häviävät viikon kuluessa. Mahdolliset ruvet ovat kuitenkin niin pieniä, että ne saa meikillä piiloon.

 

Mikroneulaus / dermapen

Mikroneulaus on tehokas hoito ihon ikääntymisen merkkien kuten rypyt, juonteet ja ihon veltostuminen.Toimiva hoito arville, suurille huokosille, hyperpigmentoituneelle iholle, atooppiselle ja kuivalle, herkälle iholle sekä selluliittiin ja jopa raskausarpiin. Hoito sopii sekä kasvoille, että vartalolle. Hoito sopii hyvin kaikenikäisille tarpeesta riippuen. Nuorille voi tehdä esim. arpihoitoa. Hoitoa ei tehdä tulehtuneelle iholle.

Mikroneulaus on vallankumouksellinen. Se tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot, lisäämällä kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Veitsetön ja ei kuoriva tarkoittaa myös anteeksi antavaa, eli iho palautuu hyvin nopeasti ja hoito on turvallinen. Hoito ei vahingoita tai riko ihon pintaa. Reiät umpeutuvat kahdessa tunnissa.

Mikroneulauskynän steriilit  ja kertakäyttöiset neulausyksiköt tekevät tekevät kymmeniä tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa korjaamaan ja uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulauksessa syntyvien kanavien kautta aineet imeytyvät ihoon 1000 kertaa paremmin.

Hoidossa iho puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan pintapuudutusaineella. Neulaus kestää n.30 minuuttia jonka jälkeen laitetaan ihon tarvitsemat tehoaineet. Neulauksessa pienet neulat osuvat dermiksen puoleenväliin stimuloiden fibroplastien toimintaa. Näin kollageenin muodostus moninkertaistuu saaden aikaa silminnähtäviä tuloksia.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Hoidon jälkeen iholle ei saisi samana päivänä laittaa mitään aineita ja ihoa ei saa kosketella.
Olisi hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina tai laittaa puhdas pyyhe tyynyn päälle. Hikiliikuntaa, uimista, saunaa tai suoraa auringonvaloa olisi hyvä välttää samana iltana. Seuraavana aamuna voi puhdistaa ja hoitaa normaalisti. Hoitopäivänä iho voi punoittaa voimakkaasti ja yleensä punoitus laskee seuraavaksi päiväksi. Herkemmillä ihoilla voi olla lievä punoitus seuraavanakin päivänä. Ihon kosteuttaminen on erittäin tärkeää hoidon jälkeen.

Sarjahoitona neulaus tehdään 4-6:n viikon välein.

 

Ultraääni-ihonpuhdistus

ultraääni.jpg

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta.
Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä.

Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.
Ultraäänipuhdistuksen voi tehdä vaikka kerran viikossa, koska se on niin hellävarainen.

Hoidossa iho puhdistetaan, jonka jälkeen tehdään ultraäänikuorinta. Puhdistuksen jälkeen imeytetään tarvittavat tehoaineet ultraäänen avulla, tehdään hoidetulle alueelle hieronta, laitetaan hoitava naamio, jonka jälkeen iholle laitetaan hoitovoiteet.

Mitä ultraääni tekee?
- puhdistaa ihoa tehokkaasti
- poistaa kuollutta ihosolukkoa
- nopeuttaa ihon uusiutumista
- pehmentää, elastisoi, kirkastaa
- edistää ihon terveyttä
- vahvistaa ihosolujen toimintaa ja verenkiertoa
- vähentää epänormaalia pigmentaatiota
- syväkosteuttaa ihoa
- vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa