PLASMAPEN

Mikä on PlasmaPen-käsittely?
Plasmahoidossa muodostuu hyvin pieni plasmakaari ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblasteja

Iholle johdettu energia muodostaa pienen ruven. Lopulta ylimääräinen iho kuivuu pois noin 7-10 vuorokauden kuluessa.
Uutta kollageenia muodostuu enintään 6 kuukauden ajan.

Onko käsittely turvallinen?
Plasmakynä on yksi ensimmäisistä maailmassa joka käyttää plasman kaaren matalataajuista energiaa. Tämä mahdollistaa lievän ja matalamman käsittelyjäljen verrattuna perinteisten lämpölaitteiden jälkeen.
Etuna on tiukentava vaikutus, joka mahdollistaa paremman tuloksen ja nopeamman paranemisprosessin asiakkaalle. Käsittely on turvallinen, riskitön ja ehdottomasti tehokkain hoitomuoto kauneudenhoitoalalla.

Mitä käsitellään?
- Silmäluomet (ei liikkuva luomi), sekä ylä- ja alaluomet
- Ns. harakanvarpaat
- Nasolabiat, sibeliusrypyt ja suunympärysrypyt
- Raskausarvet
- Poskissa ja korvien edessä olevat rypyt
- Aknearvet tai muut arvet
- Varsiluomet, pienet luomet, pinnallinen pigmentti / melasmat
- Toisin sanoen, kaikkialla missä on velttoa ihoa voidaan käsitellä plasmalla

Sattuuko plasmakäsittely?
Ei. Hoitoalue puudutetaan huolellisesti ennen käsittelyä.

Kuinka kauan tulokset kestävät?
Tulokset kestävät n.3-5 vuotta, riippuen iästä, ihosta ja elämäntavoista. Kollageenin hajoaminen tapahtuu luonnollisella vanhenemisprosessilla. Luonnolliset ja ulkoiset tekijät vaikuttavat kollageenin hajoamiseen, kuten UV-altistus ja tupakointi. Ihomme ikääntyy koko ajan ja ikävä kyllä sitä ei voi pysäyttää. Lopputulos riippuu hoidettavasta alueesta ja siitä miten paljon esim. silmäluomilla on ylimääräistä ihoa, eli saattaa vaatia 2-3 käsittelykertaa. Käsittelyn voi uusia noin kahden kuukauden kuluttua.

Mitä tapahtuu hoidon jälkeen?
Punoitus, turvotus, kuivuuden tunne ja lievä kutina ovat yleisiä haittavaikutuksia ja niitä on odotettavissa hoidon jälkeen. Turvotusta kannattaa lieventää laittamalla kylmää (ei märkää) useasti parin päivä ajan. Kun iho alkaa parantua, voi esiintyä kutinaa. Reilun viikon jälkeen kun pienet ruvet ovat irronneet, iho punoittaa vielä muutaman viikon. On erittäin tärkeää, että iho suojataan päivittäin aurinkovoiteella ja vältellään suoraa uv-säteilyä. Hoito kannattaakin ajoittaa niin, että lomareissu etelään on vasta muutaman kuukauden kuluttua hoidosta.

Miten hoidan kotona?
Niin kauan kun ruvet ovat iholla, hoidetulle alueelle ei saa laittaa mitään. Ei meikkiä, vettä, voiteita. Myöskään kovaa hikiliikuntaa ei kannata harrastaa, saunominen ja uinti on myös kielletty.
Rupia ei missään nimessä saa myöskään irroittaa itse, seurauksena tästä on arpeutuminen ja isompi rupi. Anna siis ruven irrota itsestään ja suojaa iho tämän jälkeen. Kotihoito-ohjeisiin kannattaa sitoutua, jotta lopputulos on mahdollisimmman hyvä ja pitkäkestoinen.

PlasmaPen vs. kirurginen leikkaus
- Ei viiltoja
- Alhainen riski
- Ei ihon ohenemista
- Ei ompeleita
- Lyhyt toipumisaika
- Huomattavasti alhaisemmat kustannukset
- Nopea ja helppo hoitomuoto
- Ei verenvuotoa tai mustelmia

Kenelle hoitoa ei suositella?
- Ihottuma tai ihorikko hoidettavalla aluella
- Herpes ( tarvitsee estolääkityksen )
- Raskaus ja imetys
- Ongelmat arven muodostumisessa (keloidi)
- Sydämentahdistin, epilepsia
- Diabetes ( lääkärin vahvistus )
- Tumma etninen ihonväri tai vitiligo
- Vakava verenvuotoriski ( omega 3-valmisteet lopetettava 2 viikkoa aiemmin )
! Sinun tulee olla terve hoitoon tullessasi, koska pienikin tulehdus elimistössä pidentää paranemisprosessia !

Biorevitalisaatio / syväkosteutus

Biorevitalisaatio on tehokas hyaluronihappohoito / syväkosteutus ihon kuivuuteen ja ikääntymistä vastaan. Menetelmä sopii kaikille ihotyypeille!
Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, jonka tuotanto ikääntyessä kuitenkin vähenee.
Hyaluronin vähenemisestä kertovat mm. rypyt, juonteet ja veltostunut iho.

Biorevitalisaatiossa käytetään vain siihen tarkoitettuja tuotteita, jotka ovat myös laboratoriossa valmistettuja niin kuin täyteaineetkin. Revitalisaatioaineet sisältävät sitomatonta hyaluronihappoa ja glyserolia, jotka kosteuttavat ja sitovat kosteutta ihoon erittäin tehokkaasti.

Revitalisaatio on kerran kuukaudessa tehtävä hoito ja parhaimpaan lopputulokseen päästäkseen hoito kannattaa tehdä 3-4 kertaa.

  • Paras ja tehokkain hoito ihon kuivuuteen!!

  • Palauttaa ihon joustavuuden ja tasoittaa juonteita

  • Parantaa ihon väriä ja sävyä

  • Suojaa ihoa sisältäpäin vapailta radikaaleilta

  • Tekee ihosta raikkaamman

  • Ei toipumisaikaa

Radiofrekvenssi

rf laite.jpg

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Hoidon välittömänä vaikutuksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu. Sarjahoidoilla saadaan fibroblast-solujen toiminta aktivoitumaan, jolloin kollageenin muodostus lisään ja iho kiinteytyy.

Suosittelemme 6 - 8 kerran sarjahoitoa näkyvien tuloksien saavuttamiseksi 1 - 2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1 - 2 kuukauden välein.
Hoidon vaikutus kasvaa ajan myötä ja lopulliset tulokset ovat nähtävissä  n. 3 kk kuluessa viimeisestä hoitokerrasta.

Elektromagneettinen hoitopää tuntuu iholla miellyttävänä lämpönä ja moni asiakas nukahtaakin tähän käsittelyyn. Teemme käsittelyn pitkän kaavan mukaan, joten koneellinen hoito on kestoltaan n.45min, jonka jälkeen iholle laitetaan tehoseerumi ja naamio.
Tule kokeilemaan tämä ihana ja tehokas kasvohoito!

 

 

Mikroneulaus / dermapen

Mikroneulaus on tehokas hoito ihon ikääntymisen merkkien kuten rypyt, juonteet ja ihon veltostuminen.Toimiva hoito arville, suurille huokosille, hyperpigmentoituneelle iholle, atooppiselle ja kuivalle, herkälle iholle sekä selluliittiin ja jopa raskausarpiin. Hoito sopii sekä kasvoille, että vartalolle. Hoito sopii hyvin kaikenikäisille tarpeesta riippuen. Nuorille voi tehdä esim. arpihoitoa. Hoitoa ei tehdä tulehtuneelle iholle.

Mikroneulaus on vallankumouksellinen. Se tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot, lisäämällä kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa. Veitsetön ja ei kuoriva tarkoittaa myös anteeksi antavaa, eli iho palautuu hyvin nopeasti ja hoito on turvallinen. Hoito ei vahingoita tai riko ihon pintaa. Reiät umpeutuvat kahdessa tunnissa.

Mikroneulauskynän steriilit  ja kertakäyttöiset neulausyksiköt tekevät tekevät kymmeniä tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa korjaamaan ja uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulauksessa syntyvien kanavien kautta aineet imeytyvät ihoon 1000 kertaa paremmin.

Hoidossa iho puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan pintapuudutusaineella. Neulaus kestää n.30 minuuttia jonka jälkeen laitetaan ihon tarvitsemat tehoaineet. Neulauksessa pienet neulat osuvat dermiksen puoleenväliin stimuloiden fibroplastien toimintaa. Näin kollageenin muodostus moninkertaistuu saaden aikaa silminnähtäviä tuloksia.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Hoidon jälkeen iholle ei saisi samana päivänä laittaa mitään aineita ja ihoa ei saa kosketella.
Olisi hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina tai laittaa puhdas pyyhe tyynyn päälle. Hikiliikuntaa, uimista, saunaa tai suoraa auringonvaloa olisi hyvä välttää samana iltana. Seuraavana aamuna voi puhdistaa ja hoitaa normaalisti. Hoitopäivänä iho voi punoittaa voimakkaasti ja yleensä punoitus laskee seuraavaksi päiväksi. Herkemmillä ihoilla voi olla lievä punoitus seuraavanakin päivänä. Ihon kosteuttaminen on
erittäin tärkeää hoidon jälkeen.

Sarjahoitona neulaus tehdään 4-6:n viikon välein.

 

Ultraääni-ihonpuhdistus

ultraääni.jpg

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta.
Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista, ilman mekaanista ärsytystä.

Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Ultraäänihoito on nykyaikainen ja kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta sekä syvälle ulottuva ihonpuhdistus vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.
Ultraäänipuhdistuksen voi tehdä vaikka kerran viikossa, koska se on niin hellävarainen.

Hoidossa iho puhdistetaan, jonka jälkeen tehdään ultraäänikuorinta. Puhdistuksen jälkeen imeytetään tarvittavat tehoaineet ultraäänen avulla, tehdään hoidetulle alueelle hieronta, laitetaan hoitava naamio, jonka jälkeen iholle laitetaan hoitovoiteet.

Mitä ultraääni tekee?
- puhdistaa ihoa tehokkaasti
- poistaa kuollutta ihosolukkoa
- nopeuttaa ihon uusiutumista
- pehmentää, elastisoi, kirkastaa
- edistää ihon terveyttä
- vahvistaa ihosolujen toimintaa ja verenkiertoa
- vähentää epänormaalia pigmentaatiota
- syväkosteuttaa ihoa
- vahvistaa ihokudosten aineenvaihduntaa