Emani-mineraalimeikit

Emani Minerals - mineraalimeikit on valmistettu luonnonmineraaleista ja niiden valmistuksessa on käytetty mahdollisimman vähän aineosia. Sarja on kehitetty paitsi huippumeikkitaiteilijoiden, myös ihotautilääkäreiden, plastiikkakirurgien ja muiden ihonhoidon ammattilaisten käyttöön.

Mineraalimeikkien käyttö tukee ihonhoitoa: Tuotteiden aineosat antavat ihon hengittää, eivätkä tuki ihohuokosia. Kaikki sarjan tuotteet ovat erinomaisia myös herkälle ja epäpuhtaalle iholle.

Lisäksi kaikki tuotteet on pakattu kierrätettävästä materiaalista valmistettuihin käyttäjäystävällisiin ja kauniisiin pakkauksiin.

päivämeikki

juhlameikki

Oletko menossa tärkeään tilaisuuteen, kenties työhaastatteluun - tai haluat muuten vain piristää itseäsi? Kevyt ja luonnollinen meikki viimeistelee ja huolittelee sinut, kestäen koko päivän.


Juhlameikki

Ole juhlien kuningatar ja säihky koko ilta!
Hyvin tehty meikki kestää koko juhlapäivän ja korostaa kantajansa parhaita puolia.


Häämeikki

häämeikki.jpg

Häämeikki sisältää koemeikin, sekä juhlapäivän meikin. Koemeikin yhteydessä räätälöimme juhlameikkisi yhdessä toiveidesi ja tyylisi mukaan – näin varmistamme, että juhlapäivänä kaikki on valmista ja saat keskittyä ikimuistoisesta päivästäsi nauttimiseen.
Hintaan sisältyy myös sulhasen kevyt ehostus juhlapäivänä.

Ps. Tulitpa sitten mihin meikkaukseen tahansa ja mielessäsi on jokin tietynlainen meikki, otathan mukaasi kuvan. Näin voimme toteuttaa juuri toiveidesi mukaisen ehostuksen.