jalkahoidot.jpg

Jalkahoidot

Käytämme jalkojamme päivittäin ja siksi jalkamme tarvitsevatkin erityistä huolenpitoa. Jaloista huolehtiminen on tärkeää, koska jalkojen kunto heijastuu koko kehon terveydentilaan. Oman kotihoidon lisäksi jalkojen säännöllinen hoitolahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä.

Säännöllisellä jalkahoidolla saat myös kauniimmat jalat. Etenkin kesäaikaan paljaat jalat ovat paljon näkyvillä, ja jalkojen hoito korostuu. Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä hemmottelu- ja rentoutumishetkeä arjen kiireiden keskellä. Tällä kauneudenhoitorutiinilla sekä painavat jalat että mieli kevenevät.

Klassinen jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien ym. poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja lyhyen hieronnan, sekä hoitovoiteet. Haluttaessa hoitoon voi yhdistää myös lakkauksen, saat mukaasi kyseisen kynsilakan.

Hemmotteleva jalkahieronta on nimensä mukaisesti täynnä rentouttavaa hierontaa. Hoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterien ja säärien kuorinta, pitkä hieronta ja hoitovoiteet. Erinomainen lahjaidea, joka sopii jokaiselle.