intialainen päähieronta.jpg

Intialainen päähieronta


Päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Lisäksi vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea, parantaen keskittymistä ja selkeyttäen ajattelua sekä helpottaen henkistä väsymystä. 

Päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen. Moni mainitsee unen laadun parantuneen, lähes poikkeuksetta hieronnan jälkeen hoidetut kuvaavat unen olleen rauhaisaa ja syvää. Rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta.

Monien vaivojen helpottuminen tulee kuin sivutuotteena hyvälle ololle ja tottakai - hoito sopii myös hemmotteluun!

Tekemämme päähieronta on normaalia pidempi ja kestoltaan 45min

Huom. Kun tulet päähierontaan, laitathan päällesi huputtoman puuvillapaidan. Hieronta tehdään vaatteiden päältä, joten hieronnan vaikutus on tällöin parempi. Tulethan hoitoon puhtailla hiuksilla.